De vereniging van Fleet & Mobility Managers

Wegens verbod opgelegd door de autoriteiten voor evenementen en uit voorzorg,
wordt onze Fleet Corner
uitgesteld naar een latere datum. 
 
Wij zullen jullie zo snel mogelijk informeren
 Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.

The Fleet Corner Team
Image

Een partner van Fleet Corner worden ?

Onze laatste video ...

De voordelen van Fleet Corner

We zijn er om jullie te helpen ...

Bijeenkomsten één maal per maand

De bijeenkomsten worden één maal per maand gepland, te weten 9 maal per jaar, met uitzondering van de maand juli en augustus (iedere laatste dinsdag van de maand).  De maand december is gereserveerd voor de eindejaarsreceptie.
 
Elk evenement wordt georganiseerd rond één of twee thema’s, ontwikkeld en behandeld door de sponsors van de avond en dit in samenwerking met de bestuurders van Fleet Corner.
 
 

Een duidelijk web site

De maandelijks te behandelen onderwerpen worden vooraf aangekondigd op de site in de rubriek "jaarlijks programma".  Dit geldt eveneens voor de thema's van de workshops en brainstormings die op het programma staan.  Bijkomende activiteiten en thema-avonden zullen af en toe georganiseerd worden voor de leden met de steun van de partners.
 
Een internet site informeert de bezoeker van de website over de acties en diensten van Fleet Corner via verschillende rubrieken.  Een gedeelte van de site is voorbehouden voor de leden waarbij o.a. specifieke diensten voor leden beschikbaar zijn, een bibliotheek per thema,  een ledenlijst, vragen/antwoorden, een suggestie postbus, foto galerij, ...
 

Voordelen

Fleet Corner biedt eveneens de mogelijkheid aan zijn leden en partners hun lokalen te gebruiken voor vergaderingen, lancering van nieuwe modellen, producten, enz. aan de “Fleet Corner lidmaatschap” prijs.

Onze partners

De partners zijn de belangrijkste spelers in de sector (invoerders, verhuurders, verzekeraars, brandstofmaatschappijen, dienstverlenende bedrijven,…) nemen beurtelings de organisatie van geplande thema-avonden in samenwerking met Fleet Corner voor hun rekening. 

De partners kunnen ook lid zijn (zichtbaarheid, aanwezigheid en identieke bijdrage voor iedereen). 

Image

Al meer dan 10 jaar staat Fleet Corner tot uw dienst. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.